Hungarian (formal)Slovenčina (Slovenská republika)
Üzleti információ Hitel lehetőségek Októbertől interneten is igényelhető a Széchenyi Kártya

Októbertől interneten is igényelhető a Széchenyi Kártya

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Az elmúlt években sokan keresték annak lehetőségét, hogy az igényléshez szükséges adatokat on-line (azaz számítógépen keresztül) is be lehessen nyújtani és ne kézzel kelljen az Igénylési lapot kitölteni. Októbertől minden Széchenyi Kártyás és leendő Széchenyi Kártyás elérheti az interneten az on-line igénylési programot, mely amellett, hogy lehetőséget teremt a számítógépes kitöltésre, ényelmes, korszerű és a nyomtatás mellőzhetőségének köszönhetően még költséghatékony, sőt környezetbarát is.

 

A program több hasznos szolgáltatást is nyújt: Legfontosabb, hogy  "előminősítést" végez, vagyis a megadott adatok alapján ellenőrzi, hogy a Vállalkozás jogosult-e a támogatás igénybevételére. Másik fontos szolgáltatása a programnak, hogy a megadott adatokat ellenőrzi, vagyis csökkenti a számszaki hibák, későbbi javítások szükségességét. Az internetes igénylés segítségével előre beküldheti adatait a regisztráló irodába, így az ügyintézők felkészülten fogják várni a megbeszélt időpontban. Az adatok egyetlen gombnyomásra bekerülnek a rendszerekbe és azonnal továbbíthatók az Ön által választott bankba.

Felhívjuk rá szíves figyelmét, hogy internetes igénylés esetén is be kell fáradnia az igénylés mellékleteként benyújtandó dokumentumokkal, továbbá Nyilatkozattal(mely egyben a támogatási szerződés is) a regisztráló irodába ahol az Ön által regisztrált adatok alapján elkészült igénylési lapot, továbbá a már említett Nyilatkozatot a cég képviseletére jogosult személynek/egyéni vállalkozónak személyesen kell aláírnia.

Az internetes igénylést a http://igenyles.kavosz.hu címen érheti el.
A használatához az alapvető információkat az útmutatóban  talál.